I am married to costumes. I have an affair with fashion.

Wednesday, November 13, 2013

Драма на Скопски Фестивал

Вчера вечер на Скопскиот Фестивал , Тамара Тодевска, Дани Димитровска, Катарина Ивановска и Миа Костова- сите четири WEARING DRAMA.
Реакции различни, некој ги сака, некој не, некој сака да е како барем една од нив, некој како ниедна....
Катарина ме остави без здив во Дилбер Стана, Тамара беше неописливо шармантна во costumed Drama, Дани и Drama Basic дадоа една поинаква перспектива на македонската сцена, а Миа  ме изненади со беспрекорниот Drama стајлинг on the red carpet.

No comments:

Post a Comment