I am married to costumes. I have an affair with fashion.

Monday, July 29, 2013

SALES at Drama Studio


Мили мои,

Заради се поголемиот интерес, се повеќе љубов и се повеќе ваши насмевки, заради тоа што лани ги нарековте симбол на Град Скопје а оваа година се прогласени за абсолутен тренд и MUST HAVE, Lovecats on Sale, цела залиха во моментов до 05.08.2013 ќе биде на 50% попустИсто така, заради своите верни пријатели и купувачи, на 20% попуст е најлетното парче од  Drama Drama Studio Ве очекува...

                          ENJOY YOUR DRAMA SUMMER
                                                 &
                                    ORDER TO WEAR

No comments:

Post a Comment